navigate_before
navigate_next
arrow_back

Krzysztof Iwańczuk

Kucharz, trener kulinarny. W Hotelu Platinium Palace współpracował z Grzegorzem Labudą, a następnie z Rafałem Andrzejczakiem. Miał okazję gotować z świetnymi Polskimi szefami kuchni, m.n. Paweł Ryckiewicz, Wojciech Modest Amaro W swojej długoletniej karierze został najmłodszym szefem kuchni we Wrocławiu w restauracji Novocaina. Jako szef kuchni od zera stworzył jedyny 4 gwiazdkowy pensjonat na Śląsku. W restauracji Sofitela pracował z kilkukrotną Polską Szefową Kuchni Justyną Słupską Kartczowską. Spędził 5 lat za granicą ucząc się i zgłębiając tajniki kuchni Włoskiej i Niemieckiej. Dodatkowo specjalizuje się w dietetyce pro zdrowotnej, dla dzieci, osób starszych oraz z problemami zdrowotnymi. Z zamiłowania prowadzi warsztaty kulinarne dla rodzin i dzieci.

Waves Group

Szkolimy i rozwijamy 
Twój biznes
branżę Beauty
branżę Automotive
z zarządzania kryzysowego
 
Jesteśmy
młodym, zaangażowanym zespołem. Zatroszczymy się o Ciebie kompleksowo.